Taxi Batajnica - 064 9002229


Taxi Batajnica

064 9002229
Taxi Batajnica pruža najbolji način za prevoz putnika u samom mestu a i u okolini. Ne morate se truditi da vozite, možete samo sedeti i uživati u vožnji. Taxi Batajnica vam pruža najprikladniji način za prevozu kako u samoj Batajnici tako i u medjugradskom i prevozomu i prevozu za inostranstvo.

Bilo da se treba stići na aerodrom ili neodložni sastanak, naš taksi ce vas svuda odvesti na vreme do vašeg krajnjeg odredista.Usluge koje pružamo su sledeće:

- prevoz u lokalu
- medjugradski prevoz
- prevoz od i do aerodroma
- prevoz u inostranstvo
- prevoz kućnih ljubimaca
- prevoz sa čekanjem i vraćanjem
- i još mnogo toga...

Ne morate znati rute, jednostavno informišite našeg vozača o krajnjoj destinaciji i bićete tamo odveženi sa krajnjom tačnošću i najvećom mogućom dozvoljenom brzinom.

Taxi Batajnica raspolaže sa vozilima koja su krajnje udobna i po svim su standardima koje jedno vozio može i mora da ima. Mi prihvatamo najbolje standarde za održavanje naših vozila a vi možete biti sigurni u čistoću i sigurnost naših vozila.


Naši vozači prolaze kroz rigorozne testove pre nego što budu angažovani, kako biste imali najsigurnije putovanje i najbolju uslugu.
Naši vozači detaljno znaju sva područja u Srbiji i koriste najsavremenije navigacije kako bi vas do vaseg odredišta prevezli najbližim rutama. Taxi Batajnica službi je najvažnije da vi do vaše destinacije dođete tačno na vreme. Bez obzira da li je to odlazak na sastanak ili odlazak u bioskop ili pozorište mi vas uveravamo da nikada nećete zakasniti.

Pored odličnog konfora i usluga mi vas uveravamo mi vas uveravamo da vam nikada nećemo naplatiti previsoke cene. Ako proverite naše cene, videćete da su jedne od najkonkurentnijih u okruženju uzimajući u obzir kakvu vam uslugu nudimo.


Mi pružamo usluge od vrata do vrata, vozimo do aerodroma,sačekujemo i odvozimo sa aerodroma, autobuskih i železniških stanica sa na bilo koju lokaciju.Dajte Taxi Batajnica službi priliku da vas usluži i sugurno nećete biti razočarani.

Taxi Batajnica

064 9002229


Taxi Batajnica


Powered by WebExpress