ŠLEP SLUŽBA STARA PAZOVA

Kontakt telefon: 064 2879619
Šlep služba Stara Pazova, pristupačno, ekspresno i sigurno! 

Momentalno se upućujemo ka lokaciji po primljenom pozivu. 

 Bila kiša ili sneg, naše usluge pomoći na putu i šlepanja vam stoje na raspolaganju, gde god u Srbiji i Evropi. 

 Na svaki poziv odgovaramo, svaki dan, tokom cele nedelje. 064 2879619 kontaktirajte nas! 

 U lokalu, po primljenom pozivu, garantovano vreme izlaska na lokaciju je svega 30 minuta.Usluge koje pružamo su vrlo profesionalne, osoblje prijatno i kulturno, a cene krojene prema vašim potrebama i izuzetno pristupačne.

ŠLEP SLUŽBA STARA PAZOVA - NAŠE USLUGE:

slep_sluzba_stara_pazova.jpg

Automobilski šlep 

Sve vrste automobila, sigurno i ekspresno šlepamo na željenu adresu.Transportujemo automobile bez tablica, havarisana vozila, automobile iz inostranstva, terence, džipove, vozila koja nisu registrovana, automobile do servisa ili tehničkog pregleda.Takođe šlepamo kola sa blokadom točkova, blokiranom električnom ručnom kočnicom, zaključanim električnim menjačem i sl.​

Šlepanje prikolica i kombi vozila 

 Uz već navedene usluge, možemo se pohvaliti i pouzdanim i profesionalnim šlepanjem prikolica, kao i kombi vozila.Po dogovorenim parametrima, naša služba će vozilo pokupiti sa lokacije i dovesti ga na željenu adresu u najkraće moguće vreme, poštujući sve propise o saobraćaju i bezbednosti.Takođe i ako ste u posedu prikolice koju treba da prebacite negde, na tehnički ili od tačke a do tačke b neregistrovanu, stojimo vam na raspolaganju.Samo nas kontaktirajte i biće nam čast da vam pomognemo, a sve brzo, efikasno i najpovoljnije moguće. 

Šlepanje motora 

 Sve vrste motornih vozila na dva, tri ili četiri točka, profesionalno i bezbedno šlepamo (motori, skuteri, kvadovi, u bilo kakvom stanju - havarisane ili ne).

Pomoć na putu 

 Ako vas nesreća zadesi na putu i ostanete bez pneumatika, isprazni se akumulator ili nešto slično, slobodno nas kontaktirajte i naše ljubazno osoblje će uputiti mobilnu ekipu ka vama da vam pomogne.Ukoliko se kvar ne može rešiti na licu mesta, organizovaćemo šlep, a vas ćemo prebaciti na željenu destinaciju. 

 Šlepanje u inostranstvo 

 Po potrebi, našim uslugama pokrivamo šlepanja iz inostranstva ka Srbiji, kao i iz Srbije u zemlje širom Evrope.Jedan poziv i biće vam jasno zašto smo najbolji.​

Šlepanje novih vozila bez registracije 

 Častili ste se novim kolima, ali nemate tablice. Pozovite nas i rado ćemo vas odšlepati do tehničkog pregleda ili servisa. Budite bez brige, jer na sve smo mislili.

ŠLEP SLUŽBA STARA PAZOVA - CENE

Naša uvažena klijentela šlep službe Stara Pazova zna da bolje cene u okolini teško da će naći. 

Baza cene je sama pređena kilometraža. 

Na taj iznos, uračunajte putarine, takse na drumove, tunele i mostove za vozila 3. kategorije. 

Masa tereta takođe ima svoj udeo (ukoliko se prevozi ogroman teret ili građevinska mašina). 

Plaćanje je moguće 100% avansno preko računa ili u kešu. 

Pridružite se moru zadovoljnih klijenata jednim pozivom na naš broj telefona. 

2500 din - Jednosmerni šlep vozila i prevoz do 10 kilometara razdaljine. 
3200 din - Jednosmerni šlep vozila i prevoz do 15 kilometara razdaljine. 
115 din po km - Jednosmerni šlep i prevoz do 100 kilometara razdaljine. 
95 din po km - Jednosmerni šlep vozila i prevoz za distance preko 100 kilometara.​​​

Načini plaćanja:Avansno, preko računa, punu cenu usluge.Gotovinom, po dolasku službe na teren.

ŠLEP SLUŽBA STARA PAZOVA - NAJČEŠĆE POSTAVLJANA PITANJA

MOŽETE LI POMOĆI AKO SE POKVARIM NA SRED PUTA I TREBAM PREVOZ DO MEHANIČARA? 

Naravno. Samo nas pozovite i u bilo koje doba dana i noći ćemo vam pomoći. Momentalno izlazimo na teren i pružamo adekvatnu pomoć. Dostupni uvek, čak i praznicima na 064 2879619. 

KOLIKI SU TROŠKOVI ŠLEPANJA VOZILA? 

Zavisi. Šta je teret, koja je udaljenost, u kakvom je stanju. Takođe i da li šlepamo do vašeg ili našeg servisa, kuće, inostranstva i sl. Bilo kako bilo, o svim troškovima ćete biti unapred obavešteni i ne postoji mogućnost pojave nepredviđenih torškova. Čujemo se i sve ćemo se dogovoriti. 

KOLIKO VODITE RAČUNA O BEZBEDNOSTI? 

Realno, verovatno je vaše vozilo bezbednije sa nama nego ikad pre. Uslugu pružaju profesionalci sa milion kilometara iza sebe, a vozilo se obezbeđuje po najvišim standardima bezbednosti. Ne brinite! 

KOJA JE CENA USLUGA KOJE NUDITE? 

Osnovne cene se utvrđuju pređenom kilometražom u JEDNOM SMERU. Zatim putarinama, troškovima graničnih prelaza, teretnih limita i sl. Dakle, sve cene ćemo zajedno sa vama izračunati, dogovoriti se i tek kad vi date zeleno svetlo pristupiti poslu. 

VRŠITE LI TRANSPORT HAVARISANIH VOZILA? 

Naravno. Havarisana vozila predstavljaju takoreći našu užu specijalnost. Izlazimo na teren, pravimo zapisnik zatečenog stanja, sigurno i bezbedno utovaramo vozilo na šlep i tek onda pristupamo prevozu. Sve se beleži kako ne bi iskrsla neka naknadna nepredviđena šteta prilikom transporta lokacije ili do servisa.

ŠLEP SLUŽBA STARA PAZOVA -  064 2879619

Powered by WebExpress