Sanitetski prevoz pacijenata - Nađite najbolju uslugu medicinskog transporta

Ovaj vodič ima za cilj da pomogne našim pacijentima da pronađu najbolje kompanije za privatni sanitetski prevoz pacijenata u Beogradu. 
U Beogradu postoji niz medicinskih transportnih kompanija koje su specijalizovane za prevoz pacijenata od tačke A do tačke B. 

Ove kompanije se razlikuju u pogledu kvaliteta usluga koje pružaju i koje osiguravajuće kompanije pružaju pokriće za svoje usluge. 

 Pronalaženje visokokvalitetne, kvalifikovane kompanije za medicinski transport može biti izazov, pa smo u ovom članku dali listu od TOP 3 najboljie kompanije za medicinski transport. 

Pa da vidiimo koje su to:

1. MEDITAX - Google recenzija 5 zvezdica 

meditax.jpg

MEDITAX u svom timu ima fantastične doktore, medicinske radnike i vozače koji izlaze u susret svim potrebama svojih pacijenata po standardima viđenim samo u najrazvijenijim zemljama sveta. 

Naši zaposleni su obučeni da pouzdano i sigurno vrše prebacivanja pacijenata “od kreveta do kreveta”, bilo da se nalaze u bolnici, ordinaciji, kući ili staračkom domu. 

Sanitetski prevoz pacijenata, svih stadijuma bolesti, starih i mladih, nepokretnih i teže pokretljivih pacijenata obavljamo profesionalno i veoma pažljivo. 

Trenutno stanje pacijenta može biti na šetaču, nosilima ili kiseoniku, spremni smo na sve. Naše usluge pokrivaju i unošenje i iznošenje nepokretnih lica u zgradama sa adekvatnim liftom. 

Dostupni smo 24/7, za sva razrešenja nedoumica i klarifikacije cene, ukoliko su vam naše usluge neophodne. 

Sanitetski prevoz pacijenata - Cenovnik - teritorija Beograd 

Cena već od 2500 rsd

Pri vraćanju pacijenata, prvi sat čekanja ne naplaćujemo. Za čekanja u vanrednim situacijama je moguć svaki vid dogovora.Ako vaše stanje iziskuje i medicinsku pratnju, a ne samo uslugu prevoza, i cena će biti nešto viša, tek toliko da pokrije troskove prisutnog medicinskog radnika. 

Sanitetski prevoz pacijenata - Cenovnik - Cela Srbija 

Cena već od 100 rsd/km

Usluge koje mi nudimo su dostupne ne samo za Beograđane, već i za sva bolesna i ograničeno pokretljiva lica sa teritorije cele Srbije.Važeća cena za prevoz pacijenata sa vozačem i suvozačem je 120 RSD na pređeni kilometar. 

MEDITAX
Vuka Karadžića 113, Beograd
062 8939262
060 3922005
http://www.meditax.rs/

Ovih 7 saveta vam mogu pomoći kako da odaberete najbolji sanitetski prevoz pacijenata Beograd - Srbija.

Naš sanitetski prevoz pacijenata pruža preko potrebnu podršku korisnicima i njihovim porodicama ili negovateljima. 

Planiramo putovanja, odgovaramo na pitanja, povezujemo se sa bolnicama i odeljenjima kako bismo osigurali da je sanitetski prevoz pacijenata besprekoran deo zdravstvenog iskustva. 

Ovo je izuzetno važan deo naše usluge.Naša usluga je prilagođena vašim potrebama, jer verujemo da se zahtevi razlikuju između pacijenata, doba dana, geografskog područja i potreba svakog pojedinačnog korisnika koji se prevozi. 

 Svaka zdravstvena situacija je različita i svako poznavanje individualnog zdravlja i situacije ume da varira. Sanitetski prevoz pacijenata Beograd i pronalaženje usluge medicinskog transporta koja nabolje odgovara vašem poslu, kancelariji, pacijentu, klijentu i zajednici može biti mukotrpan posao.

1. Bezbednost na prvom mestu

Najbitnija stvar je da odaberete sanitetski prevoz pacijenata koji vam donosi mir. Raspitajte se o hitnim procedurama, praksama zapošljavanja i referencama. Kompanije sa dobrom reputacijom ne bi trebalo da imaju nikakvih problema sa dostavljanjem referenci. Najbolje kompanije na polju zdravstvenog transporta se ponose bezbedonosnim procedurama koje imaju u primeni.

Sanitetski prevoz pacijenata Meditax je kompanija gde svi naši vozači bivaju podvrgnuti obimnim proverama pre nego što stupimo u kontakt sa njima. Vozači su CPR sertifikovani, imaju važeću vozačku dozvolu, imaju čist vozački staž, obučeni su u pružanju prve pomoći i pridržavaju se standardima privatnosti postavljenim od strane HIPAA (Health Insurance Portability and Accountability Act).

2. Ažurnost i blagovremenost

Profesionalni medicinski radnici znaju da do nezgode može doći u bilo koje doba. Stoga budite sigurni i saznajte koje vreme je potrebno određenoj kompaniji da vam pruži hitnu pomoć. Koje sve usluge oni pružaju? Da li će u vozilu biti prisutna medicinska sestra, medicinski tehničar ili doktor.

3. Ponuda usluga

Najbolje ne hitne kompanije za zdravstveni transport su opremljene i imaju tim profesionalaca koji mogu da pruže pomoć u svakakvim situacijama. Ove kompanije pružaju superiornu uslugu i pružaju više od jedne opcije transporta.

4. Od vrata do vrata

Usluga od vrata do vrata je najbolji način da ostavite trajan utisak. Logistika i koordinacija zdravstvenog transporta vašeg klijenta može biti izuzetno naporna i kompleksna. Ne želite da propustite ni jedan detalj pacijentovog transporta.

Sanitetski prevoz pacijenata od vrata do vrata uključuje transport ambulatornim automobilom, uslugu transporta za osobe u kolicima, osnovnu pomoć kombijem hitne pomoći ili dodatno opremljenim ambulantnim vozilom. U Mediax-u, naši vozači dostavljaju potpunu dokumentaciju nakon svake vožnje.

5. Sanitetski prevoz pacijenata na kratke i duge relacije

Obavezno se informišite da li je transportna kompanija iz vaše okoline ili ne. Najbolje transportne kompanije vam unapred kažu koje okruge pokrivaju.

Medicinski transport na duge relacije se javlja kada pacijent otputuje u inostranstvo ili menja lokaciju pa je potreban transport u drugu ustanovu. Potražite kompaniju za medicinski transport koja pruža uslugu pratnje pacijenta medicinskim timom od bolnice ili klinike do aerodroma, i pratnje tokom presedavanja.

Ako je vaš pacijent dovoljno zdrav da može da leti, raspitajte se o pratnji u samom avionu. Ovaj način transporta je idealan za one koji su kognitivno sposobni ali i dalje imaju potrebu za medicinskim nadzorom.

Naše usluge zdravstvenog transporta su dostupne od 00-24h. Možemo ispratiti vašeg pacijenta u obližnji grad ili ustanovu u drugoj državi. Za detaljne kvote, pozovite 0649002229 ili popunite formular na dnu stranice.

6. Održavanje vozila.

Još jedan važan faktor koji treba uzeti u obzir pri odabiru kompanije koja će vam pružati uslugu transporta je u kakvom stanju im je vozni park. Raspitajte se o stanju vozila, dostupnim modelima vozila i da li zadovoljavaju sve adekvatne standarde i tehničke preglede.

7. X Faktor

Šta čini sanitetski prevoz pacijenata boljim od druge u moru konkurencije? Uz usluge transporta, klijent može imati i medicinskog tumača na raspolaganju tokom vožnje. Ovi tumači su kvalifikovani u terminologiji vezanoj za medicinu, profesionalno su obučeni i govore maternjim jezikom. Svi ovi kvaliteti osiguravaju da vaš klijent dobije najbolju moguću negu i medicinski transport.

Sanitetski prevoz pacijenata Beograd - O nama

sanitetski_prevoz_pacijenata_Meditax.jpg


Naša misija je da pružimo bezbednu, efikasnu i udobnu uslugu prevoza hitne pomoći onima koji nisu u mogućnosti da koriste javni ili drugi način prevoza i potrebna im je dodatna specijalistička podrška za putovanje. 

Pružamo usluge sanitetskog prevoza pacijenata koji mogu pokriti celu Srbiju. Naše usluge pružaju sanitetski prevoz pacijenata za one koji idu u bolnice, otpuštaju se kući ili se sele u druge gradove u Srbiji. 

Imamo tim sa visokim iskustvom, koji pruža niz visokokvalitetnih medicinskih usluga i medicinske opreme za svako putovanje. 

Naše osoblje i vozila sposobni su da prevezu one koji mogu putovati sedeći, ili kojima su potrebna nosila tokom transporta i potrebna im je dalja podrška i nega tokom putovanja.   

Pružamo sanitetski prevoz pacijenata širom zemlje. Za više informacija o našoj usluzi zdravstvenog transporta, molimo vas pozovite 0642879619

Powered by WebExpress