KOMBI PREVOZ BATAJNICA

Kombi prevoz Batajnica - 064 360 27 57 - Prevoz robe 

 Jedna od najviše i najčešće traženih usluga na području Srbije je usluga kombi prevoza. 

 U mestu kao što je Batajnica gde, zbog blizine Zemuna i Beograda, ima dosta kretanja i saobraćaja, kombi prevoz predstavlja siguran i isplativ izbor. 

 Kombi prevoz Batajnica i njihova vozila omogućavaju jednostavno i brzo kretanje u saobraćaju u svakom delu dana. 

 Takođe, ova vozila su praktična za utovar i istovar jer ih njihova kompaktna veličina čini zgodnim za prilaz objektima.Pošto za kombi prevoz ne postoji vremensko ograničenje kretanja, ovaj vid prevoza vam je dostupan u svakom momentu.

KOMBI PREVOZ BATAJNICA - SELIDBE  I PREVOZ ROBE

kombi_prevoz_batajnica.jpg

Selidbe koje se vrše kombijem se detaljno planiraju. Da bi se u tu svrhu poslao odgovarajući kombi prevoz, potrebno je, pre svega, označiti tačnu količinu stvari za selidbu. 

Nakon toga, naši momci će doći na vašu adresu u dogovoreno vreme zarad zaštite i pakovanja stvari koje će potom utovariti u kombi. 

Kombi prevoz Batajnica vozila su opremeljena u skladu sa evropskim standardima.Takođe su dodatno tapacirana da bi se povećala bezbednost stvari koja se prevoze. 

Kada kombi doveze stvari na tačno odrediše, onda se vrši istovar. Dovezene stvari se odnose i nameštaju na mesto koje vi odredite. 

Da bismo osigurali da će posao prevoza i selidbe biti dobro obavljen, radimo sledeće stvari: 

Obavljanje procene, besplatno – Dolazimo na vašu adresu zarad vršenja procene količine stvari za prevoz i davanje saveta oko najboljeg izbora prevoza. Nakon što besplatno uradimo procenu, dogovorićemo se oko konačne cene prevoza ili selidbe. 

Pakovanje – Ako preferirate sa se vi lično ne zamarate oko pakovanja stvari, mi ćemo taj posao završiti za vas. Možete se pouzdati u nas da ćemo pakovanje i zaštitu stvari obaviti temeljno i dobro. 

Utovar – Spakovane stvari će briživo biti utovarene u izabrano prevozno sredstvo. Da bi stvari dodatno bile osigurane i zaštićene u prevozu, izabrali smo da dodatno tapaciramo sva naša vozila. 

Prevoz – Vozači kombija će se postarati da vaše stvari bezbedno budu dopremljene na željeno odredište. 

Istovar – stvari ćemo istovariti, odneti i namestiti na mesto koje vi naznačite i način na koji naznačite. Iza nas će vam ostati namešten i funkcionalan životni prostor. 

 Kombi prevoz Batajnica vozilo koje imamo na raspolaganju je zapremine od 11.5 m3, a nosivosti 1.5 t. 

 Selidbe kombijem se mogu ugovoriti počevši od cene od 3000 rsd za selidbe u gradu i 40 rsd/km za selidbe van grada.Možete nas kontaktirati na sledeći broj: 0643602757

KOMBI PREVOZ BATAJNICA FORMIRANJE CENA

Formiranje tarife transporta 

Kod uslužnog prevoženja robe i stvari, često ume biti presudna cena usluge, te smo u ovom uvodu najpre to istakli. 

Mnogi naši klijenti se po prvi put služe ovom vrstom usluga, pa da bi olakšali i njiva i vama, budućim klijentima, evo nekoliko faktora i najčešće postavljanih pitanja o tome kako se formira cena. 

Kome budu potrebne dodatne informacije i ima neke nedoumice, na našem sajtu može naći sve ostale odgovore na pitanja, a naravno i način kako da nas lično kontaktira i direktno pita o uslužnom prevozu. 

1. Na koji način se formira cena prevoza stvari i robe? 
Cena se praktično formira na bazi pređenog puta (kilometraže), količine, kao i vrste tereta koji se transportuje, potrošenog vremena pri utovaru i istovaru i sl. 

2. Da li cena uključuje i eventualni manualni rad pri utovaru i istovaru? 
Ne, svaki vid dodatnog fizičkog rada i angažovanja dodatnih fizičkih lica se dodatno naplaćuje. Sama cena varira od karakteristika i gabarita robe koja se tovari. 

3. Kako definišemo termine "pun kilometar" i "gaženi kilometar"? 
"Pun kilometar" ili "gaženi kilometar" je ukupan zbir distance od tačke A do tačke B i natrag. Na primer, ako Vam je tura prevoza robe od Batajnice do Niša, razdaljina koja se računa jeste 250km, plus povratak na početnu destinaciju, tj. Beograd, dakle ukupno 500 km. 

 4. Je li moguće formirati prihvatljiviju cenu ukoliko se radi o redovnim turama i prevozima robe? 
Svakako, i povremeno i redovno angažovanje ima uticaja na konačnu cenu, a ona će u tom slučaju svakako biti povoljnija i više je stvar dogovora među nama.

KOMBI PREVOZ BATAJNICA CENA

Za prevoz između različitih gradova u Srbiji, cena se formira na osnovu pređene kilometraže.Za prevoz između različitih gradova u Srbiji, cena se formira na osnovu pređene kilometraže. 

Kada je u pitanju Batajnica, cena zavisi od količine stvari koje se prevoze. 

Cene koje vidite u ovom tekstu su informativnog tipa, a konačna cena se dogovara u skladu sa zahtevima i potrebama koje vi imate. 

Troškovi kombi prevoza za Batajnicu: 
Kombi prevoz – 

Troškovi kombi prevoza za Srbiju: 
Kombi prevoz – 

Za prevoz van Batajnica potrebno je da u pitanju bude minimalno ...km u jednom pravcu. 

Cena kombi prevoza po Srbiji se računa po punom kilometru, što znači da su u troškove prevoza uključeni i dolazak i odlazak. 

Troškovi kombi prevoza za inostranstvo: 
Kombi prevoz – 
Napomena – Imajte na umu da u cenu neće biti uračunati dodatni troškovi putarina i terminala. 

Nudimo specijalne povoljnosti fizičkim i pravnim licima za povremeni i stalni angažman. Plaćanje se može izvršiti ili u gotovini ili preko računa.

Powered by WebExpress