Jaja od prepelice

Fantastičan prirodni lek, a nažalost, jaja od prepelice su veoma malo zastupljena među našim ljudima. 
NARUČIVANJE I INFO: 064 8866 860

Jaja od prepelice cena 14 rsd/komad

jaja_od_prepelice.jpg

U svakom momentu na lageru imamo sveža jaja od prepelice. 

Njihov rok upotrebe je čak dva meseca, a i po isteku tih 60 dana, ona se mogu kuvati, pržiti i tako iskoristiti. 

Kao što smo i rekli, odličan su lek koji nam je priroda podarila i preporučuju se baš svima. 

Za dodatne informacije, slobodno me pozovite. 

Cena po komadu je 14 rsd, a pakovanja broje tuce (12 komada) i 30 kom. 

Dostava je izvodljiva i Post expresom, a sve troskove dostave snosi kupac, dok za teritoriju Beograda i bliže okoline, moguća je lična dostava. 

NARUČIVANJE I INFO: 064 8866 860

JAJA OD PREPELICE  - PROIZVODNJA, DISTRIBUCIJA NA MALO I VELIKO

Uz prodaju na malo, plasiramo svoje proizvode i na veliku, te snabdevamo restorane, radnje, trgovinske lance i sl.

2011. godine smo osnovali Farmu Tanoshinde - Karadjordjeva 28, Veliki Borak - Barajevo, koja proizvodi i prodaje najkvalitetnija konzumerska jaja od prepelice po najpristupačnijim cenama.

Minimalna količina za naručivanje je samo jedna kutija, zgodno za probu, a garantujemo da će vam se dopasti i da ćete se vratiti po još.

Sve naše proizvode su prekontrolisale nadležne institucije i imaju potvrde o mikrobioloskoj ispravnosti jaja.

Trenutno je najmanje pakovanje od 12 komada u kartonu, a cena iznosi svega 14 dinara po komadu.

PRIRODNO, ZDRAVO, ORGANSKO I DOMAĆE!

Kontakt telefon: 064 8866 860 

JAJA OD PREPELICE PRODAJA

Već svi znaju za našu ponudu jaja od prepelice po garantovano najpovoljnim cenama.

Ugled smo izgradili kvalitetom, normalnim cenama i uvek dostupnim svežim jajima. 

Brojni klijenti su naša najbolja preporuka.

Već od prvog dana, ko god je sarađivao sa nama, mogao je da uvidi da se ne igramo sa kvalitetom, već da plasiramo samo nabolje proizvode po itekako dobrim cenama.

Dostupni na veliko ili malo, možete se snabdeti oplođenim jajima od prepelice.

Kutija od 12 jaja je minimalna količina koju možete poručiti.

Pozovite nas ako ste zainteresovani da prodajete najzdravija jaja i u vašoj prodavnici!

Prepelice sa naše farme jedu najkvalitetnije hrane, imaju svu zaštitu od bolesti i zive pod najsavremenijim standardima. 

Naš moto je, zdrava prepelice, zdravo jaje!

Svoje proizvode isporučujemo u Beogradu i okolini. Sve nedoumice i pitanja otklanjamo mailom ili pozivom na broj telefona.

NARUČIVANJE I INFO: 064 8866 860

JAJA OD PREPELICE LEKOVITOST


Prepeličja jaja se preporučuju bolesnima, zdravima, onima koji se oporavljaju, trudnicama, deci, ma najprostije rečeno svima koji žele da budu zdravi i da im imunitet bude maksimalan. 

Jaja od prepelice su poput multivitamina. 

Uzimaju se sirova, odnosno ispijaju se.

Sadrže pregršt minerala i vitamina, a najistaknutije i količinski najviše ima 0,5 mg kalcijuma, 3.8 mg gvožđa, 2.2 mg fosfora, 3 mg A vitamina, 0.1 mg B1 i 0.8 mg B2 vitamina.

Odnos sadržaja prepeličjeg jaja je 74.6 posto vode, 11 posto masnoća, 13 procenata belančevina i 1,1 procenat minerala i drugih enzima.

Ova jaja se u mnogim kulturama koriste od pamtiveka, što u svakodnevnoj ishrani, to i u lečenju mnogih boljki.

Visoki pritisak, kardiovaskularne tegobe, astma, bronhitis, migrene, holesterol, insulinska rezistencija, šećer, dijabetes, svi mogući čirevi, problemi sa crevima, anemije, trombovi i začeplljeni krvni sudovi i još mnoge druge tegobe. 

JAJA OD PREPELICE UPOTREBA

Svako jutro po ustajanju, na prazan stomak, popijete jedno jaje, sirovo, bez dodavanja šećera i ostalih otrova.

Bolesni i osobe sa osetljivošću na belančevine počinju terapiju sa jednim sirovim jajetom pa sledeći dan dva i tako dalje sve do 3 ili 4 jajeta na dan.

To je puna doza za bolesne i ne bi se smela prekoračiti. 

Ako neko ima alergiju koja se ispoljava, neka prestane sa terapijom.

Ova terapija se vrši 2 puta godišnje, tako da ako ne da željena poboljšanja iz prve, slobodno možete ponoviti još jednom identičnu terapiju. 

Jaja se čuvaju u frižideru, u originalnom pakovanju, na temperaturi od 0 do 4 C.

Ovako skladištena jaja od prepelice, mogu komotno biti sveža i do 60 dana za sirovu upotrebu, a po isteku tog roka, i dalje se mogu utrošiti kuvana i pržena.

Jaja od prepelice  su kao stvorena za decu sa slabijim apetitom i klince u razvoju.Indukovana su i postoperativcima, kao i osobama koje boluju od većine bolesti.Iskustva korisnika naših jaja su takva da ukazuju i na povećanje potencije kod muškaraca, uz naravno sve ostale benefite. 

JAJA OD PREPELICE - TERAPIJE I KOLIČINE

jaja_od_prepelice_terapije.png

- 1.080 jaja je doza za obolele od moždanih tumora i osobe svakodnevno izložene ekstremnom fizičkom naporu.

- 240 jaja se prepisuje za tuberkulozu, prolepšanje kože i tena, lečenje posledica srčanog udara, teže oblike astme, bronhitisa, kura za lečenje migrene, oporavak kod ateroskleroze, lečenje iznad graničnog holesterola, za dijabetes i insulinsku rezistenciju, regeneraciju organizma, lečenje neuroloških bolesti (bolesti živaca), za tretiranje anemije i malokrvnosti, alchajmerovu bolest, bolju memoriju i opšti oporavak posle operativnog zahvata bilo kakvog tipa.

- 120 jaja je kura za čir na želucu, saniranje lože krvne slike, lečenje povišenog krvnog pritiska, problematičnu probavu i sl.

Drevni Japanci ovakva lečenja praktikuju milenijumima. 

Ono je jako prosto, u suštini se svodi na konzumiranje sirovog jajeta. Probušite jaje ili ga istresete u čašu i samo popijete...Ne može biti jednostavnije.

Sve gore spomenute bolesti imaju šemu po kojoj se pije predviđena količina jaja.

Pacijent u zavisnosti od boljke, po određenom vremenskom šablonu, ispija baš onoliko doza koliko je indukovano za tu bolest.

Kao što ste mogli videti, te brojke se kreću od 120 komada jaja za nešto lakše tegobe, pa sve do 1080 kom lekovitih multivitamina od japanske prepelice. 

Uglavnom, koju god terapiju da pijete, ona će biti svršena za oko 49 dana.

JAJA OD PREPELICE ZA DECU

Odrasle osobe i deca iznad 10 godina piju po 3 komada prva 3 dana, a četvrtog prelaze na 5 komada i tako nastavljaju do završetka terapije.

Primera radi, ako mali Stevica, dete od 10 godina ima probelmatičnu krvnu sliku i želi da je popravi, dobiće 120 jaja za popiti i to će učiniti ovako:
- dan 1. - 3 sirova jajeta
- dan 2. - 3 sirova jajeta
- dan 3. - 3 sirova jajeta
- dan 4. - 5 sirovih jaja
- dan 5. pa sve do 25. - ispija 5 sirovih jaja
- dan 26. - ispija preostalu količinu jaja ostalih od onih prvobitnih 120.

Ako je bio pažljiv i pridržavao se propisane terapije i ispijao svako jutro po piloženom šablonu, dvadeset i šestog dana će mu ostati samo jedno jedino prepeličje jaje za ispiti i time će biti okončana terapija za lečenje krvne slike malog Stevice.

Deca uzrasta do 3 godine koriste 2 komada na dan
Deca starosti od 3 - 5 godina ispijaju tri jajeta dnevno
A klinci od 5 do 10 godina, smeju da uzimaju 4 jajeta dnevno.

NARUČIVANJE I INFO: 064 8866 860

JAJA OD PREPELICE ISKUSTVA

Marija 45 godina 

Ja sam bila mlada majka, bolešljivog deteta. Mali je imao svega 2 godine i nismo izbijali od lekara. Mesec dana sam mu primenjivala terapiju. Svako jutro po jedno jaje od prepelice i nemam reči. Imunitet mu se momentalno popravio, krvna slika preporodila, a od tad nije bio bolestan niti kod lekara. Naravno izuzev školskih sistematskih pregleda. Sad ima 17 godina i potpuno je zdravo dete eto sad već punih 15 godina. Ne postoji ni jedan multivitamin ili inekcija koja može ovo da replikuje. U jajima je spas!

Jaja od prepelice - Najčešća pitanja 

Šta je tako posebno u vezi sa njima? 

Jaja od prepelice sadrže više masti i proteina po težini. Takođe sadrže duplo više gvožđa i riboflavina i oko jednu trećinu više vitamina B12 nego pileća jaja. S druge strane, pileća jaja sadrže više holina. Prepeličja jaja se takođe teže pronalaze jer se manje gaje. 

Koji su benefiti njihove konzumacije? 

Prednosti konzumacije uključuju poboljšanje metabolizma, jačanje kostiju, ubrzavanje oporavka, blagotvorno dejstvo na respiratorni sistem, pomoć u održavanju redovnog nivoa šećera u krvi, ublažavanje depresije, detoksikaciju tela, povećanje koncentracije i sprečavanje starenja. 

Da li su dobra za zdravlje? 

Jaja od prepelice su odličan izvor proteina ,koji su važni za mnoge procese u vašem telu. Proteini se sastoje od "građevinskih blokova" koji se zovu aminokiseline. Vaše telo koristi ove aminokiseline za izgradnju i popravku mišića i kostiju i za proizvodnju hormona i enzima. Takođe se mogu koristiti kao izvor energije. 

Mogu li trudnice da ih jedu? 

Ona se preporučuju trudnicama kako tokom trudnoće, tako i u postnatalnom periodu. Ova jaja su dobra za majku i bebu i poboljšavaju kvalitet majčinog mleka i bogat su izvor antioksidanata i esencijalnih masnih kiselina. 

Da li su dobra za bebe? 

Da! Jaja su odličan izvor masti i proteina, plus sadrže mnogo gvožđa, pa čak i nešto cinka – dva hranljiva sastojka koja su bebama potrebna da bi napredovala. 

Koji su neželjeni efekti konzumacije jaja od prepelice? 

Još uvek nisu zabeleženi značajniji neželjeni efekti prepeličjih jaja .Uobičajeno, jaja ne izazivaju alergijske reakcije, kažu stručnjaci. Ali treba da budete oprezni i ne preterujete sa konzumacijom.

Powered by WebExpress