Električar Nova Pazova

Električar Nova Pazova - Naše standardno radno vreme je od 09 do 18h - Kontakt telefon - 0642879619
 Naši dostupni električari, mogu otkloniti sve probleme, obaviti potrebne inspekcije električnih instalacija, dijagnostifikovati i otkloniti bilo kakve probleme koji mogu iskrsnuti.

Potpuno su kvalifikovani za sve vidove kućnih ili industrijskih intervencija na električnoj mreži, od proste zamene utičnice sve do kompletne ili parcijalne izrade i izvedbe električne instalacije profesionalno i nadasve efikasno.

Bilo kakva intervencija na vašem električnom sistemu zahteva kvalifikovano lice. Svi majstori u Električar Nova Pazova su sertifikovani i rade u skladu sa najvišim standardom, poštujući sve mere i zakone i bezbednosne regulacije.

Naši električari vam garantuju minimum ometanja i uvek ostave vaš dom čistim i urednim po završetku posla. Ako vodite ili posedujete poslovne prostorije, slobodno posetite našu komercijalnu sekciju sajta na kojoj možete naći sve dodatne informacije.

Električar Nova Pazova – Procene

Naši ljudi koji procenjuju postojeće stanje i količinu posla su dostupni od ponedeljka do petka u periodima između 09 i 18h.

Po potrebi, mogu se zakazati posete i van ovog vremena, a ukoliko se radi o hitnim slučajevima, moguće je i momentalno proceniti i intervenisati.

Procene i proračuni se šalju putem telefona ili na licu mesta najkasnije za 48 sati i validni su narednih 6 meseci, a fizičke kopije vam na zahtev mogu biti lično dostavljene.

Poseta mesta na kojem su planirani radovi omogućiće našem procenitelju da proceni situaciju, pruži vam detaljan plan izvedbe radova, kao i plan i cenu svih troškova.

Procene su obično besplatne, ali u nekim slučajevima je moguće da dođe do troškova, naravno u zavisnosti od prirode posla, vremena i lokacije.

Ukoliko se odlučite da nastavite sa dogovorenim izvođenjem radova, svi troškovi procenitelja će biti oduzeti od krajnjeg računa.

Električar Nova Pazova – Instalacije

Naši registrovani električari mogu instalirati, nadograditi ili adaptirati vašu električnu mrežu.

Tu spadaju i osigurači, prekidači, sklopke, uzemljenja, izvođenje i spajanje dodatnih potrošača, provođenje kablova i transformatora.

Mi vršimo i instalaciju i zamenu svetlosnih sistema, sijaličnih grla, prekidača i možemo vrlo jednostavno dizajnirati i instalirati nove svetlosne sisteme, kako u kućnim tako i u poslovnim objektima.

Kada naši električari obave svoj posao, izdaće vam sertifikat koji potvrđuje koji su radovi vršeni i da oni zadovoljavaju sve standarde.

Dijagnoza

Naši sertifikovani elektroinženjeri mogu sprovoditi inspekcije, dijagnoze i testiranja, kao i utvrđivanje grešaka na sistemima.

Oni su apsolutno kvalifikovani, u skladu sa svim standardima i poštujući sve propisane mere, da ustanove i koriguju bilo kakvu grešku po najvišim standardima.

Koristeći najmoderniju opremu, naši električari vrlo brzo mogu utvrditi grešku i intervenisati u najkraćem roku.

Kada elektroinženjer obavi kompletnu inspekciju, on vam dostavlja izveštaj u kojem se navode sve greške i preporuke za njihovo otklanjanje.

Ovaj izveštaj se dostavlja po potrebi i vlasniku i zakupcu objekta.

Garancija na radove

Kako ne bi razmišljali o tome, Električar Nova Pazova garantuje 12 meseci bez brige za većinu naših intervencija i radova.

Zbog same prirode nekih radova ili popravki, poput blokade slivnika, nismo u mogućnosti da vam pružimo punu dvanaestomesečnu garanciju.

Ukoliko je takav slučaj, to će jasno biti naznačeno na računu i ugovoru o poslu.

Ako imate bilo kakvo pitanje, molimo vas da se ne ustručavate, već pozovite naš kol centar i ljubazno osoblje će vam u najkraćem roku odgovoriti na sve.

Osigurači

Stari ormari sa osiguračima su neizbežno praćeni starim instalacijama, a ni jedni ni drugi nisu idealni za modrene uslove života.

Sa sve većim brojem kućnih uređaja koje svakodnevno koristimo, ove stare instalacije ponekad mogu biti nedorasle zadatku i daleko opasnije od modernih.

Brzo i jednostavno rešenje je instalacija novog ormara sa modernim osiguračima, koji će biti daleko osetljiviji od starijih modela, sa reakcijom od svega nekoliko milisekundi u slučaju kratkog spoja.

Na taj način se prekida strujno kolo i momentalno sprečava eventualna šteta. Javite nam se ukoliko mislite da vašoj kući treba ovako neka intervencija.

Materijalne Garancije

Materijali i delovi koje koristi će biti uvek novi i praćeni papirima i garancijom proizvođača.

Ovo znači da ukoliko dođe do nekog kvara, obično unutar 12 meseci, proizvođač garantuje zamenu ili potravku uređaja u predviđenom roku.

Garancije su pravno obavezujuće, a detalji o tome kako se sprovode bi trebalo da su jasno navedene.

Sve ovo ide uz naravno sva vaša prava potrošača koje jasno definiše zakon.

Električarske Usluge

Ugradnja dodatnih utičnica
Instalacija razvodnih tabli
Popravke razvodnih tabli
Kompletno i parcijalno prevezivanje instalacije
Zamena određenih jedinica
Instalacija termostata
Kućni uređaji (instalacija i popravka)
Ulazni sistemi
Uzemljenja i mase
Električni grejači
Električni radijatori
Pronalasci grešaka u instalaciji
Električne popravke
Hitan celodnevni servis
Hitna rasveta
Spoljašnja rasveta
Zamena osigurača, ormara i tabli
Prekidači sa osiguračima
Baštenska rasveta
Kontrola grejanja
Potapajući grejači
Dizajn rasvete
Instalacija rasvete
Popravka rasvete
Svetla niske voltaže
Portabl Testiranje Uređaja (PAT)
Instalacija tuševa na struju, masažera i đakuzija
Prevezivanja
Sigurnosna rasveta
Utičnice
Prekidači
Testiranje i Inspekcija
Električne sušilice za peškire
Trafoi
Sklopke
Bojleri

Električar Nova Pazova – Radno vreme je od 09 do 18h – Kontakt telefon – 0642879619


elektricar_nova_pazova.jpg


Powered by WebExpress