Bravarija Nova Pazova - Bravarski radovi i usluge

Bravarska radionica - 065 24 06 970
U našu delatnost spada: 

- Izrada kapija, ograda, gelendera, stepeništa, zaštitnih rešetki, nadstrešnica od cevnih profila i kovanog gvoždja; 
- Izrada metalnih konstrukcija, zaštitnih boxeva, reklama, bilborda, polica, nosača, kao i nameštaja od kovanog gvoždja; 
- Projektovanje i dizajn kapija, ograda i drugih proizvoda prema zahtevima naručioca. 

Višedecenijsko iskustvo u izradi i ugradnji kapija, ograda, gelendera i drugih proizvoda od gvoždja i prohroma, garantuje kvalitetan, dugovečan i funkcionalan proizvod koji će se savršeno uklopiti u vaš poslovni ili stambeni ambijent. 

U skladu sa vašim željama, potrebama i mogućnostima iskusni tim naših majstora osmisliće i izraditi proizvod koji ispunjava sve vaše zahteve. 

Prilikom izrade svakog proizvoda iz našeg asortimana vodimo računa o ispunjenosti svih neophodnih uslova za kvalitet i postojanost proizvoda. 

To znači da proizvod pre svega mora biti funkcionalan, dakle da vrši svoju namenu, zatim, da bude izradjen od kvalitetnog materijala, pa prema tome i dugovečan, i treće da se svojom estetikom uklapa i ulepšava prostor za koji je namenjen.I ne samo to, vodimo računa da svakom našem klijentu ponudimo i najekonomičnije rešenje koje ne narušava kvalitet samog proizvoda. 

Razlozi zašto da posao poverite nama:- decenijsko iskustvo;- precizan i kvalitetan rad;- besplatna dizajnerska rešenja;- savremena i kvalitetna oprema i alati;- kratki rokovi izrade;- pristupačne cene;- dolazak, saveti i procena radova je besplatna.Pogledajte našu galeriju proizvoda, kontaktirajte nas i izložite nam vaše želje i ideje. 

U najkraćem roku izradićemo ponudu koja vam u svemu odgovara.

Varilačke i bravarske usluge

bravarija_nova_pazova.jpg

Pružamo sve vrste bravarskih usluga i radova. 

Profesionalno i kvalitetno izrađujemo predmete različite namene prema vašoj ideji i potrebi. 

Mi možemo sprovesti u delo sve što vi zamislite. 

Za vas izradjujemo: 

- police različite namene; 
- reklame i bilborde; 
- nameštaj od kovanog gvoždja (kreveti, stolovi, stolice, čiviluci); 
- prozore i vrata;
 viseće nosače različite namene; 
- zaštitne boksove; 
- stalke za parkiranje bicikla; 
- držače za saksije; 
- okvire, ramove i drugo. 

Ako ste se odlučili za kupovinu motora za kapiju ili bilo koju drugu automatizaciju, ugradićemo ili prepraviti sve što je potrebno za bezbedan i funkcionalan rad.

Takodje, vršimo zastakljivanje terasa i drugih površina. 

Nudimo vam najbolje rešenje za vaš stambeni ili poslovni prostor. Naši iskusni majstori i monteri, izvršićemo procenu posla i ponuditi vam rešenje koje odgovara vašim potrebama i budžetu. Pozovite nas i mi ćemo vam povoljno i kvalitetno izraditi sve što želite. 

Bravarija Nova Pazova: 065 24 06 970

Izrada i montaža metalnih kapija

Profesionalno, kvalitetno i u najkraćem roku izradjujemo sve vrste metalnih kapija; od cevnih profila, kapije od crnog i kovanog gvoždja ili u kombinaciji sa drugim materijalima kao što su lim, drvo, leksan, plastika. 

U ponudi za vas imamo izradu jednokrilnih, dvokrilnih i kliznih metalnih kapija visoke funkcionalnosti i dizajna. 

Kapije izradjujemo prema vašim zamislima, potrebama i željama bez obzira na vrstu, dimenzije i upotrebnu namenu. 

Ukoliko nemate idejno rešenje, mi ćemo vam izraditi najekonomičnije i najfukcionalnije rešenje koje u potpunosti odgovara vašim potrebama. 

Pored izrade metalnih kapija, najpovoljnije ugradjujemo motore u postojeće kapije, obavljamo popravke i prepravke postojećih kapija od gvoždja ili drugog materijala, kao i druge bravarske usluge.

Pozovite nas da se dogovorimo oko svih detalja i mi ćemo vam izraditi kapiju koja će ulepšati i osigurati vaš dom po najpovoljnijoj ceni i uslovima. Dolazak, savet i procena radova je besplatna! Bravarija Nova Pazova: 065 24 06 970

Izrada ograda i gelendera

Ograde i gelenderi od punog gvožđa odlično su rešenje za vaš stambeni ili poslovni prostor. 

Brzo i kvalitetno izradjujemo sve vrste metalnih ograda i gelendera za dvorišta, terase, stepeništa i druge namene. 

Ograde i gelenderi izrađuju se od kovanog ili običnog gvožđa, kao i u kombinaciji sa drugim materijalima kao što su lim, drvo, leksan i drugo. 

Ukoliko se održavaju na propisan način, ograde i gelenderi od gvožđa mogu trajati večno. 

U skladu sa tim, radi zaštite od korozije ograde i gelendere premazujemo odgovarajućim premazima.Izrada ograda i gelendera vrši se se po meri i ideji naručioca, a ukoliko je potrebno naši iskusni majstori izaći će na teren, uzeti precizne mere i dizajnirati ogradu koja odgovara vašim potrebama, željama i mogućnostima. 

Pored toga, vršimo popravke i popravke postojećih ograde, kao i sve druge bravarske radove i usluge. Pogledajte našu galeriju radova, ponudu dizajna i izaberite ogradu, gelender ili drugi proizvod koji vam u potpunosti odgovara. 

Kontaktirajte nas a mi ćemo se potruditi da odgovorimo svim vašim zahtevima. Bravarija Nova Pazova 065 24 06 970

Zaštitne rešetke za prozore i vrata

Za sigurnost vašeg doma izradjujemo zaštite rešetke za prozore i vrata od običnog ili kovanog gvoždja. 

One ne samo što imaju zaštitu funkciju nego mogu i ulepšati vaš dom ili poslovni prostor. 

Zaštitne rešetke ugradjuju se u zid ili štok vrata i prozora i mogu biti fiksne, jednokrilne ili dvokrilne. 

Zaštitne rešetke izradjujemo po vašim merama i dizajnu. 

Naš tim majstora izaći će na teren, uzeti potrebne mere i ponuditi vam idejno i dizajnersko rešenje koje vam funkcionalno i estetski u svemu odgovara. 

Dakle, zaštitne rešetke za prozore i vrata od kovanog ili običnog gvožđa su trajno rešenje za sigurnost i lepotu vašeg doma a radi zaštite od korozije premazuju se odgovarajućim premazima. 

U ponudi imalo veliki izbor ukrasnih zaštitnih rešetki za prozore i vrata, a ukoliko želite možemo ih izraditi tako da u donjom delu imaju ispupčenje za ukrasno cveće.

Pozovite nas i mi ćemo naći najbolje rešenje da osiguramo i ulepšamo vaš dom ili poslovni prostor.

Izrada nadstrešnica različite namene

Nadstrešnice ili tende mogu biti lučne ili prave odnosno s kosinom i mogu biti ispunjene različitim materijalima. 

Izradjujemo nadstrešnice različite namene;za balkone,parkinge,terase ugostiteljskih objekata,ulaze u stambene ili poslovne objekte i druge svrhe. Ispuna metalne konstrukcije nadstrešnice može biti od stakla, pleksiglasa, leksana ili drugog odgovarajućeg materijala. 

Metalna konstrukcija nadstrešnice pre ispune štiti se odgovarajućim premazima i odlikuje je dugovečnost i postojanost. 

Pored korisne i zaštitne funkcije, nadstrešnice koje su dizajnerski dobro osmišljene mogu predstavljati svojevrsni ukras vašeg doma, dvorišta ili poslovnog prostora. 

Pozovite nas i mi ćemo vam ponuditi najbolje estetsko i funkcionalno rešenje.Pored toga, garantujemo vam brzu i kvalitetnu izradu i montažu odgovarajuće nadstrešnice po najpovoljnijoj ceni. 

Bravarija Nova Pazova 065 24 06 970

Izrada metalnih konstrukcija

Izradjujemo noseće metalne konstrukcije različite namene kao što su:garaže, splavovi, magacini, pomoćni objekti, hladnjače i sušare. 

Metalne konstrukcije izradjuju se prema projektu i zamisli naručioca, a po potrebi izradićemo idejno rešenje koje u potpunosti odgovara svim vašim zahtevima u pogledu funkcionalnosti i cene. 

Metalne konstrukcije izradjuju se od različitih profila prema projektu i dogovoru. 

Elementi se izradjuju u radionici i montiraju na terenu u najkraćem roku. Konstrukcija se temeljno čisti, zaštićuje odgovarajućim premazima a potom farba odgovarajućom završnom bojom. 

Kontaktirajte nas radi dogovora i izrade projektnog rešenja koje će zadovoljiti sve vaše potrebe i standarde. 

Bravarija Nova Pazova 065 24 06 970

Powered by WebExpress