Bravarija Batajnica - Bravarski radovi i usluge

Bravarska radionica - 065 24 06 970
Naše delatnosti su: 

- kompletna manufaktura kapija, gelendera, ograda, bezbedonosnih rešetki, stepeništa i nadstrešnica, kako od cevnih profila, tako i od kovanog gvožđa; 

- proizvodnja metalnih konstrukcija, reklama i bilborda, zaštitnih bokseva, nosača, polica, pa čak i nameštaja od kovanog gvoždja; 

- dizajniranje i projektovanje ograda, kapija i ostalih produkata prema željenim specifikacijama klijenta. 

Decenije provedene u industriji proizvodnje bravarijskih prozvoda i galanterije od prohroma i gvožđa, njihovoj ugradnji i dizajnu, garantuju konačan proizvod koji je dugotrajan, funkcionalan, kvalitetan i stvoren kao saliven za vaš stambeni ili poslovni prostor.Vodeći se vašim mogućnostima, željama i potrebama, tim naših iskusnih majstora će od nule dizajnirati proizvod kojim ćete biti i više nego zadovoljni. 

Svaki komad koji izađe iz našeg proizvodnog pogona zadovoljava sve nivoe kvaliteta, bezbednosti i postojanosti proizvoda. 

Dakle, sam proizvod mora biti najpre funkcionalan, napravljen od materijala koji ne manjka kvaliteta, da bude dugovečan, te da se estetski uklapa i obogaćuje prostor kojem je namenjen. 

Poštujući sve navedeno, ne smemo zaboraviti i da uvek gledamo ekonomski faktor i da svaki proizvod bude što ekonomičniji bez impakta na sam kvalitet. 

Na pitanje zbog čega posao poveriti nama, odgovor je vrlo prost - decenije iskustva, rad izvanrednog kvaliteta, gratis dizajnerske solucije, vrhunska oprema i alat, poštovanje svih rokova, izlazak na teren, procena i saveti su besplatni. 

Posetite naš sajt, pogledajte galeriju, te kad budete spremni, kontaktirajte nas i stvorićemo magiju i u vašem domu ili poslovnom prostoru. 

Bravarske i varilačke usluge

bravarija_batajnica.jpg


Uslužno nudimo i izvodimo sve vrste bravarskih radova. 

Prema vašoj želji i potrebi, proizvodimo predmete od gvožđa i prohroma različitih namena. Vi zamislite, a mi ćemo sprovesti u delo. 

Proizvodimo sledeće elemente: 
- višenamenske police 
- bilborde 
- reklamneokvire, 
- ramove i sl. 
- vrata i prozore 
- nameštaj od kovanog gvoždja (čiviluci, kreveti, stolice i stolovi) 
- zaštitne kutije 
- stalke za bicikl 
- nosače i držače za cveće (saksije) 
- viseće nosače za različite namene 

Ukoliko ste rešili da ugradite motorizovanu kapiju ili neki drugi vid automatizacije, pozovite nas, modifikovaćemo postojeća rešenja, adaptirati sve neophodne elemente i osigurati bezbednost i funkcionalnost svakog od elemenata. 

U ponudi imamo i zastakljivanje terasnih prostora i ostalih površina. 

Tu smo da vam pomognemo u rešavanju svih problema stambenog ili poslovnog prostora. 

Naši majstori i montažeri, vođeni vašim budžetom, idejama i potrebama, osmisliće najbolje rešenje i dostaviti vam na uvid. 

Pozivom na telefon obezbedite povoljnu, kvalitetnu i sigurnu uslugu izvanrednih bravarskih virtuoza. 
 
Bravarija Batajnica 065 24 06 970

Izrada i montaža metalnih kapija

Kapije od kovanog i crnog gvoždja ili u kombinovanoj izvedbi i kombinaciji sa limom, leksan pločama, drvetom, plastikom, kao i one od cevnih profila svih dimenzija, izrađujemo brzo i kvalitetno. 

U brojnoj ponudi najrazličitijih dizajn šema, najgrublja podela je na jednokrilne, dvokrilne i klizne metalne kapije visoke funkcionalnosti. 

Na vama je samo da odaberete. 

Ukoliko vam ništa ne zapadne za oko, možemo vođeni vašim idejama i predlozima, potpuno od nule dizajnirati unikatan proizvod. 

A ako ste bez ideje, pomoći ćemo vam i izraditi najekonomičniji i najfukcionalniji proizvod koji će vas služiti besprekorno. 

Uz same kapije koje proizvodimo i ugrađujemo, nudimo i usluge ugradjivanja elektro motora, njihov servis, opravke i modifikacije postojećih rešenja, uz sve ostale bravarske usluge. 

Izlazak na teren, procena posla i saveti ne koštaju ništa. 

Pozovite nas, dogovorićemo se i napraviti kapiju koja će vas zaštititi, ulepšati dvorište, a u isto vreme neće potpuno iscediti svaki dinar iz vaših novčanika. 

Bravarija Batajnica 065 24 06 970

Izrada svih vrsta ograda i gelendera


Gelenderi i ograde od punjog gvožđa izuzetno oplemenjuju svaki poslovni ili stambeni prostor. 

Naša kompanija kvalitetno i veoma brzo izradjuje sve tipove metalnih gelendera i ograda najrazličitijih namena. 

Jednostavno kombinujemo najrazličitije materijale sa našim ogradama (drvo, plastiku, leksan) ili radimo tradicionalne modele od kovanog ili običnog gvožđa. 

Svaki komad koji mi napravimo, ukoliko se održava propisno, može trajati večno. 

Takođe i svaki komad koji isporučimo, već će biti adekvatno zaštićen od korozije i atmosferskih uticaja. 

Sama izrada ograda i gelendera se vrši prema ideji i meri naručioca, a po potrebi, naši ljudi će na licu mesta zabeležiti precizne mere i u dogovoru sa vama dizajnirati kapiju i ogradu o kojoj ste maštali. 

Uz proizvodnju i ugradnju, dobar deo naših delatnosti je i popravka i modifikacija starih i postojećih rešenja. 

Za svaki vid bravarskih radova vam stojimo na usluzi. 

Bacite pogled na galeriju, odaberite model koji vam se dopada, pozovite nas i biće nam čast da vam ispunimo sve želje i napravimo ogradu, kapiju ili bilo koji drugi bravarski proizvod u najkraćem roku i najpovoljnije! 
 
Bravarija Batajnica 065 24 06 970

Zaštitne rešetke za prozore i vrata

Kako biste osigurali bezbednost vašeg doma, često sama kapija i ograda nisu dovoljni. 

U našoj ponudi nalazi se i bogat asortiman kovanih ili običnih rešetki za vrata i prozore. 

One prvenstveno imaju zaštitu funkciju, ali ukoliko se urade sa ukusom, mogu i te kako ulepšati prostor. 

Rešetke mogu biti jednokrilne, dvokrilne, fiksne ili ne, sa ugradnjom na zid ili štok vrata ili prozora. 

Sve rešetke proizvodimo po vašem dizajnu i merama. 

Naime, tim naših majstoja će izaći na teren, popisati dimenzije, posavetovati se sa vama o dizajnu i estetici i tek kada bidete potpuno zadovoljni dogovorenim, pristupiti u proces izrade. 

Kao i kod ograda i kapija, i zaštitne rešetke je neophodno povremeno održavati anti korozivnim premazima kako bi bile večne. 

Razume se da svaki komad koji mi proizvedemo i ugradimo je zaštićen odgovarajućim slojem antikorozivnog premaza. 

Ponuda zaštitnih rešetki je zbilja impresivna, od običnih, pa sve do onih sa ispupčenjima u donjoj zoni i prostorima - nosačima za dekorativno cveće. 

Pozovite nas i uvereni smo da ćemo zajedno naći idealno rešenje. 

Izrada nadstrešnica različite namene

Tende i nadstrešnice mogu biti ravne ili lučne i od različitih materijala. 

Izrađujemo ih za balkone, terase, bašte, parkinge, kafiće, poslovne ili stambene objekte. 

Metalna konstrukcija može biti kovana ili od cevastih materijala. 

Šuplje konstrukcije se adekvatno premazuju, štite spolja i iznutra i po potrebi ispunjuju staklom, pleksiglasom, leksanom ili drugim odgovarajućim materijalima. 

 Uz očiglednu funkciju zaštite od elemenata, nadstrešnice dizajnerski dobro izvedene, mogu dati potpuno novu dimenziju prostoru u kojem se nalaze.Jednim pozivom i osmislićemo vam najbolje estetski-funkcionalno rešenje. 

Naravno, uz povoljnu cenu, garantujemo kvalitet i brzu uslugu. 


Bravarija Batajnica 065 24 06 970

Izrada metalnih konstrukcija

Proizvodimo i metalne noseće konstrukcije najrazličitijih namena, poput garaža, splavova, sušara, hladnjača, pomoćnih objekata, magacina i sl. 

Kao i kod ostatka naše ponude i konstrukcije pravimo prema vašim potrebama i željama, a po potrebi i radimo dizajn i projekat od samog početka, vodeći se budžetom, zamislima i idejama poslodavca. 

Po dogovoru i projektu, metalne konstrukcije se rade od raznih profila. 

Svi elementi se proizvode u radionici, nose na teren i montiraju vrlo jednostavno. 

Sama konstrukcija se radi po najvišim standardima, podrobno se čisti, premazuje zaštitom, a potom farba u željenu završnu boju. 

Stupite u kontakt radi dogovora i ispunićemo sve vaše prohteve i dizajnirati tačno ono što ste zamislili, ni manje ni više. 


Bravarija Batajnica  065 24 06 970

Powered by WebExpress