Proteinski Hleb - Proteinski večernji hleb

Proteinski hleb - Proteinski večernji hleb - Naručivanje na 063xxxxxx

Proteinski večernji hleb - Zašto ga koristiti?

Ne lažimo se, ponekad može biti jako teško odlučiti se i pronaći pravi, visoko kvalitetni izvor proteina u ishrani. 

Stoga, upustili smo se u misiju koja će vam olakšati život, ili bi bar to trebalo da učini. 

Rezultat našeg zalaganja i istraživanja je proteinski hleb(proteinski večernji hleb) koji je garantovano za krišku ispred ostalih. 

Sa svojom teksturom i ukusom koji mami sećanja na detinjstvo, proteinski hleb je fantastično versatilan. 

Naš dijetalni proteinski večernji hleb pomaže kod mršavljenja, ali zdravog.Idealan je i za sportiste, pa i za dijabetičare, kojima je neophodna dijeta bogata proteinima, a sa niskim procentima ugljenih hidrata. 

Na 100 g hleba, možemo se pohvaliti impresivnim postotkom od 26.5 % proteina i svega 4.9 % ugljenih hidrata. 

Ovi procenti proteina su u proseku 5 puta veći od bilo kog drugog hleba, a viši su i od prosečne svinjske šnicle. 

Paralelno sa tim, ugljenih hidrata ima ispod 5 procenata, dakle i do 6 puta manje od prosečne vekne koju smo do sada konzumirali. 

Najzad hleb koji nas čini zdravijim! 

U potrazi ste za zdravom alternativom konvencionalnom hlebu koji će vam pomoći u sportskim ili svakodnevnim dostignućima? 

Probajte proteinski hleb! 

Posle dosta eksperimentisanja sa odnosima sastojaka, formulisali smo savršenu teksturu i ukus. 

Konačno će zdrava hrana postati i ukusna.Sa preko 25 posto proteina i ispod 5 posto ugljenih hidrata, ovaj hleb je sveti gral profesionalnih sportista, rekreativaca, ali i osobama sa preddijabetnim stanjima i insulinskom rezistencijom. 

Pogoduje i batama i sekama, muškarcima i ženama.

Proteinski hleb - Kako do idealne linije?

Koristeći proteinski večernji hleb, topite kilograme i dok spavate. 

Svojim sadržajem podržava dijetu unosa više belančevina, a minimalno ugljenih hidrata. 

Odličan je za osobe sa povećanim proteinskim zahtevima. 

Kroz brojne studije je potvrđeno da svojim sastavom drži niskim i pod kontrolom nivo šećera i insulina u krvi. 

Izuzetno je koristan kod osoba u početnim stadijumima ovih oboljenja, kao i kod punopravnih, dugogodišnjih dijabetičara. 

Minimum šećera, maksimum proteina, garantovan kvalitet uz odličan ukus. 

Jednostavnom zamenom običnog hleba ovim, višestruko ćete smanjiti unos ugljenih hidrata, korigovati glukozu u krvi i insulinske spajkove. 

Ne možemo vam dočarati kolike su prednosti ovog hleba ako patite od dijabetesa. 

Krucijalni problem dijabetičara je nivelacija šećera u krvi, a to ovim hlebom postižete automatski. 

Ugljeni hidrati su mahom šećeri i kao takvi, glavni izvori energije tela. Glukoza koja nastaje njihovim unosom nas pokreće i daje energiju, a kontroliše se lučenjem insulina.Neutrošeni hidrati se često natalože kao masti, za ne daj bože, a kod dijabetičara pride dolazi do manjka insulina, pa se telo susreće sa viškom glukoze u krvi. 

Oni sa ekstremno visokim nivoima glukoze su prinuđeni da se redovno ubrizgavaju eksternim dozama insulina.Regulacija glukoze, upotrebom ovog hleba se odvija automatski jer sadrži dosta proteina a vrlo malo ugljenih hidrata. Samim tim, malo je verovatno da ćete iskusiti pozitivne i negativne pikove glukoze i insulina, koje običan hleb bez izuzetka proizvodi. 

Proteinski večernji hleb i njegov koncept je na tržištu Evrope prisutan već neko vreme, a sada je stigao i kod nas. 

Unikatna kombinacija sastojaka je godinama testirana i razvijana na tehnološkom institutu u Nemačkoj, a konačan produkt je slobodno možemo reći, bez mane. 

Ovaj originalni proteinski večernji hleb se može kombinovati sa brojnim dijetama zahvaljujući svome sadržaju i izvanrednim proteinskim procentima. 

Može se konzumirati po potrebi, a odličan je u večernjim satima.Savršen je dodatak uz kvalitetan večernji obrok – a može se jesti i sam, ili sa nekim zdravim premazom. 

Uklapa se u mnoge dijetetske planove, jer svojom konzumacijom ne stvara skokove sećera i insulina u krvi. 

Doslovno jedna kriška običnog, belog, pšeničnog hleba daje veći glikemijski odgovor tela nego da pojedete celu veknu proteinskog hleba. 

Da ne bude, pričamo napamet, sve je potvrđeno na univerzitetu Christian Albrechts u Kilu, Nemačkoj.Testiranja su bila temeljna, dugotrajna i jasno definisana. Po završetnu studije, sve je bilo jasnije, a čuveni nemački dr. med. Detlef Pape je identifikovao “hormon debljanja”, odnosno insulin.

Proteinski hleb - Šta ulazi u sastav?

Hranljivo, zdravo i ukusno a evo šta sve sadrži: 

Seme lana – “malo plavo čudo” prirode 

Latinskog naziva Linaceae, lan je drevna biljka. Sadila se kroz vekove i civilizacije, a bilo u formi ulja ili semena, nadaleko se zna da je lekovit i ektremno hranljiv. Njegova redovna upotreba deluje kao prevencija kod brojnih bolesti, koriguje probavu, probleme izazvane lošom ishranom, slabom fizičkom aktivnošću, a ume da nam pomogne da se izborimo i sa stresom. Znamo da su omega 3 masti iz ribe super za nas, a laneno ulje lana ih ima i više nego najzdraviji komad ribe. 

Suncokret – nezamenjiva u kuhinji „biljka blagoslov“ 

Pored adratktivnog izgleda koji je poslužio kao inspiracija mnogim umetnicima, suncokret je i uber zdrav!Bogat E vitaminom, morem esencijalnih nezasićenih masnih kiselina i lektina, ova biljka je od pamtiveka našla put do naše trpeze. Odličan je detoksikant, a pomaže i u zdravlju epiderma kože. 

Soja – mahunarka ogromne snage za mozak i živce 

Mahunarka puna lektina i vitamina B, stigla nam je sa Dalekog Istoka i dokazano jača živce i um. Ako ste pod stresom, a realno ko danas nije, sigurno vam može pomoći. Ljudi sa Dalekog Istoka je zbog obilja proteina nazivaju „mesom sa polja“. I u Srbiji je sve češće koristimo, a našla je put i do naše veknice! 

Susam – telesni i duševni blagoslov 

U susamu se nalaze lektini, kalcijum, magnezijum i mnogi drugi minerali koje naš koštano mišićni sistem obožava. Sjajan je i za održavanje memorije i moždane funkcije. Od vitamina, tu su kompleksi B grupe, kao i E vitamin, moćni antioksidansi, koji svojim dejstvom štite ćelije od starenja i nas od kardiovaskularnih oboljenja. Zahvaljujući masnoćama koje poseduje, izuzetno je blagotvoran kod dijabetesa, tromboze, ateroskleroze i hipertenzije. 

Bob – čarobno, čudesno zrno 

Iste porodice kao soja i grašak, bob je izuzetno plodonosan mineralima, fitonutrijentima i vitaminima. Krase ga rastvoriva biljna vlakna, esencijalna za dobru probavu i zdravlje creva. Takođe niveliše šećer u krvi, a pruža nam i svih osam esencijalnih aminokiselina koje se lako vare. 

Ovi osnovni elementi proteinskog večernjeg hleba, sinergijskim dejstvom donose zdravlje svojim korisnicima.Svojim niskim glikemijskim indeksom, apetit nam se obuzdava, a masnoće tope.Proteinski hleb sadrži žitarice izuzetno bogate vlaknima, kalcijumom i gvožđem. Krase ga i nezasićene masne kiseline koje dovode do smanjenja holesterola u krvi.

Kompletan sastav

Sastav je vrlo prost: 
 
- Proteinski miks ( protein boba, pšenični protein i sojin protein), 
- sojino brašno, 
- lan i to smedj i zlatan, 
- semenke suncokreta, 
- mekinje od pšenice, 
- kvasac, 
- vlakna jabuke, 
- susam i 
- nekolicina prirodnih začina i zasladjivača (prženo brašno slada ječma, so, sojin lektin i njegovi emulgatori, regulatori aciditeta)

Proteinski hleb - Nutritivna vrednosta na 100gr proizvoda

Ovo su izvedene prosečne vrednosti: 

Energijska vrednost: 1174 kJ / 282 kcal 

Masnoća: 14.5 gr 

- od koje 1.9 gr zasićenih masti 
- kao i 3.8 gr mono nezasićenih mastii 
- 8.8 gr poli nezasićenih masti 

 Ugljeni hidrati 4.9 gr 

- od kojih 1.6 gr šećera 

Hranljiva vlakna 13.3 gr 

Protein 26.5 gr 

So 1.1 gr 

*Medijalni sadržaj Omega 3 masnih kiselina (α linolenska kiselina) 2.6 gr na 100 gr hleba

Skladištenje i čuvanje

Ukoliko se skladišti i čuva u frižideru, zahvaljujući postupku prirodne pasterizacije, proteinski večernji hleb može da zadrži svežinu i ukus i do 90 dana od trenutka kupovine.

Protinski večernji hleb - Sastojci

Voda, proteinska mešavina 16% (pšenični proteini, proteini soje i protein boba), sojin prekrup, lanene smeđe i žute semenke, semenke suncokreta, brašno od soje, brašno od celog pšeničnog zrna, mekinje od pšenice, jabučna vlakna, so, susam, kvasac, prženi ječmeni slad i njegovo brašno, lektin soje, emulgatori i regulatori kiselosti tj. natrijum diacetat).

Powered by WebExpress