Najpopularniji preparati za potenciju

Erektilna disfunkcija (ED) se odnosi na nemogućnost ostvarivanja ili održavanja stabilne erekcije tokom seksualnog odnosa. Ovo stanje se ponekad naziva i impotencija.

Povremena erektilna disfunkcija zapravo i nije tako retka pojava i može se desiti apsolutno svakome, pa i potpuno zdravim muškarcima. Većina muškaraca podleže erektilnoj disfunkciji onda kada su izloženi stresu. Ipak, česta pojava erektilne disfunkcije može biti direktan pokazatelj nekog zdravstvenog problema koji može zahtevati dodatno lečenje.


Česta ED može biti i indikator ili emocionalne ili psihološke nestabilnosti kod koje nam često biva potrebna pomoc specijaliste.Neki muškarci koji pate od problema vezanih za erektilnu disfunkciju mogu povratiti zdrav seksualni život prostim savetovanjem ili sitnim promenama u načinu života.


Sa druge strane, nekim muškarcima je neophodna medikacija u borbi protiv ED.Postoje određeni lekovi odobreni od strane FDA koji se koriste u borbi protivstanja erektilne disfunkcije. Svi ovi preparati za potenciju deluju tako što opuštaju delikatne mišiće penisa i povećavaju dotok krvi u organ, i time pomažu ostvarivanju snažnih i dugotrajnih erekcija.


Najbolji preparati za potenciju su:
kamagra_gold.jpg

1. Kamagra Gold

Kamagra Gold je bez ikakve sumnje najpopularniji lek za ED. On je prvi patentirani lek za lečenje erektilne disfunkcije i dostupan je na tržištu od davne 1998 godine. Proizvođač ovog leka je dobro poznati farmaceutski gigant Ajanta Pharma.

Uzimanje jedne pilule ovog leka sat vremena pre očekivanog seksualnog odnosa će vam mnogo pomoći u postizanju zdrave erekcije. Standardna tableta sadrži 100mg sildenafil citrata i deluje na organizam čitavih 5 sati nakon uzimanja.

Sildenafil citrat je zaslužan za pomoć pacijentima u ostvarivanju erekcije i to tako što svojim aktivnim delovanjem širi krvne sudove penisne regije.

Time što je prvi, efektivan i odobren lek za ED, cena Kamagra Gold je poprilično viša u odnosu na konkurentne lekove za lečenje Erektilne Disfunkcije.

tadalis_sx.jpg

2. Tadalis

Tadalis ima dugotrajnije efekte u poređenju sa svojim konkurentima koje spominjemo u ovom tekstu. Efekti ovog leka se mogu osećati i do 36 sati od trenutka uzimanja i to ovaj lek čini jednim od najpopularnijih na tržištu.

Za konzumaciju ovog leka ne treba previše planiranja, te je stoga vrlo popularan izbor među muškarcima u potrazi za lekom protiv ED. Ipak, iako su efekti leka dugotrajniji od konkurencije isto tako moguća neželjena dejstva do kojih može doći mogu trajati duže.

Uz to, treba voditi računa i zapamtiti da je konzumacija alkohola strogo zabranjena za vreme trajanja terapije ovim lekom, jer alkohol u interakciji sa Tadalis tabletama može dovesti do neželjenih efekata.

Valif_20_mg.jpg

3. Valif 20 mg

Valif 20 mg spada u najbolje lekove za tretiranje erektilne disfunkcije. Lek ima slične efekte delovanja kao i Tadalis i Kamagra.

Valif 20 mg traje do 6 sati, otprilike kao i Kamagra preparati. Najbitnija razlika u odnosu na druge lekove je ta da Valif 20 mg ima manje interakcija sa određenom hranom i alkoholnim pićima.

Otkriveno je da često može pomoći pojedincima u borbi protiv dijabetesa, jer svojim delovanjem kontrira efektima dijabetesa.

Pored toga, ovaj lek dovodi do sprečavanja prevremene ejakulaciji, još jednog od mogućih problema sa kojima se muškarci susreću.

kamagra_gel.jpg

4. Kamagra Gel

Kamagra Gel se prodaje kao lek za erektilnu disfunkciju.

Proizveden je u Indiji i često se prodaje preko interneta bez potrebe za receptom. Jedna doza Kamagre sadrži 100 mg sildenafil citrata, apsolutno istog aktivnog sastojka i potpuno identične doze kao i u tableti Viagre.

Prirodno, oba leka imaju veoma slično delovanje. Glavna razlika međutim, je ta da Kamagra nije odobrena od strane FDA. Zbog tog razloga cena Kamagre je dosta jeftinija od Viagre. Unutar 40 minuta od uzimanja Kamagre, cirkulacija krvi ka penisu se povećava.

Erekcije je moguće održavati uobičajeno narednih 4 do 6 sati. Lek daje čvrste erekcije tokom tok perioda (ne nužno jednu, već moguće i više).

Kamagra GEl proizvodi Ajanta, poznata i pouzdana Indijska farmaceutska kompanija. Ovaj lek je često preferiran u odnosu na druge lekove, recimo Viagru, zbog svoje izuzetno povoljne cene.

sextreme_200.jpg

5. Sextreme Black Force 200 mg

Sextreme Black Force nova je ekstra moćna tableta za potenciju muškaraca.

Sextreme Black Force  200mg garantuje do 36 sati neverovatnog efekta.

On dolazi u obliku tableta koju trebate uzimati oralno. Treba je uzeti po potrebi otprilike sat vremena pre seksualne aktivnosti.
Međutim, takodje se  može uzimati bilo kada od 4 sata do 30 minuta pre planiranog seksa. Ne treba uzimati više od jednom dnevno. Ne uzimajte je više ili manje nego što vam je prepisao lekar. Inače se koristi po potrebi, tako da verovatno nećete propustiti dozu.

Držite Sextreme Black Force 200mg izvan dohvata dece i čuvajte tablete u svojoj originalnoj ambalaži. Čuvati na 25 ° C .

 Ako redovno ili po potrebi uzimate bilo koje lekove koji sadrže nitrate, nikad ne smete uzimati ove tablete. Ako ga uzmete sa bilo kojim nitratnim lekom ili rekreativnim medikamentom koji sadrži nitrate, krvni pritisak bi mogao iznenada pasti na nesigurni nivo.

Možete dobiti vrtoglavicu, onesvestiti se ili čak imati srčani udar ili moždani udar. Nitrati se nalaze u mnogim lekovima na recept koji se koriste za lečenje angine. Sextreme Black Force 200mg namenjen je samo osobama sa erektilnom disfunkcijom.

valetra_20.jpg

6. Valetra 20mg

Preparati za potenciju - Valetra 20mg dolazi u  pakovanju u blisteru sa 10 tableta.

Kombinacijom Vardenafila 20 mg i vašeg sopstvenog seksualnog nagona lako možete postići erekciju dugo vremena.

Vardenafil 20 mg osigurava dobar brz protok krvi u penis, tako da možete lakše postići erekciju. Lek odlično deluje poboljšavajući seksualne sposobnosti muškaraca kako bi postigli zadovoljavajuće zadovoljstvo.

Nakon njene upotrebe moguće je da praktično svaki muškarac postigne kvalitetnu erekciju i samim tim uživa u boljem seksualnom odnosu, što dokazuju pozitivne kritike mnogih zadovoljnih korisnika.

Vreme funkcionisanja 10-12 sati. To ne znači da imate erekciju svih ovih sati, ali u tom roku možete ponovo i lakše ili brže postići drugu ili treću erekciju.

Aktivna supstanca: Vardenafil 20mg

Vreme funkcionisanja: 10-12 sati

Počinje da deluje: 30 minuta - uzimajte tablete oralno

Proizvođač: Shree VenkateshAroma: Neutralna

cobra_120.jpg

7. Cobra 120 mg

Preparati za potenciju Cobra120  takođe sadrže aktivni sastojak sildenafil.

Međutim, ne sasdrze (kao i obično) 100 mg, već i 120 mg (20% više).

Milioni muškaraca širom sveta oslanjaju se na „čudotvorne tablete“ u borbi protiv svoje erektilne disfunkcije (impotencije).

Aktivna supstanca sildenafil pripada grupi inhibitora PDE-5. Blokira enzim fosfodiesterazu-5 i time odlaže razgradnju cikličnog gvanin monofosfata (cGMP). Krv kroz njega teče bolje u erektilno tkivo penisa i dovodi do erekcije.

Cobra 120 dovodi do toga da više cGMP ostane u krvotoku i povećava opuštanje mišića.

 Preporučuje se uzimanje  Cobra 120 mg oko 30 - 45 minuta pre seksa. Posle oko 30 minuta, željeni efekat započinje i traje oko 8 sati. Ako se efekat 120 mg sildenafila čini previše, možete prepoloviti tabletu. Tako dobijate 60 mg sildenafila, što se čini dosta za mnoge muškarce. Međutim, ne bi trebalo da uzimate više od jedne tablete u 24 sata.

Aktivna supstanca: Sildenafil 120mg

Vreme funkcionisanja: 4 do 6 sati

Počinje da deluje: 30 minuta - uzimajte tablete oralno

Proizvođač: Vega

Aroma: Neutralna

Preparati za potenciju - Zaključak

Da bi odlučili najefektivniji i najbolji preparati za potenciju od 7 navedenih za vaš individualni problem, nabolje bi bilo da probate sve.

Na svu sreću, dosta online apoteka nudi probna pakovanja po povoljnim cenama, baš u tu svrhu.

Takva pakovanja sadrže samo po jednu tabletu od svih ponuđenih brendova, kako bi mogli da probate i odlučite koja vam najbolje odgovara.

Treba napomenuti da pre svake terapije sa lekovima za ED, nužno je konsultovati svog lekara i pitati za mišljenje i savet.

Razlog za to je taj da svaki lek nosi određene nuspojave sa sobom i određene kontraindikacije zbog kojih možda baš za vas nije preporučljiva bezbedna terapija konkretnim lekom.

Powered by WebExpress